Spoiler Cap Mazda 6 Gj (Mk3) 12-14 Wagon

MaxtonSKU:MA-6-3-W-CAP1G
7 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap Mazda 6 Gj (Mk3) 12-14 Stasjonsvogn

Vi har gleden av å introdusere vår Spoiler Cap til Mazda 6 Gj (Mk3) 2012-2014 Stasjonsvogn. Dette er et uunnværlig tillegg til bilen din, spesielt designet for å forbedre aerodynamikken. Dette produktet er produsert av høykvalitets Abs-plast, kjent for sin overlegne styrke og fleksibilitet, noe som gjør det til et ideelt materiale for bilkomponenter.

Spoiler Cap: Design og funksjonalitet kombinert

Vår Spoiler Cap tilbyr en sømløs kombinasjon av stil og funksjonalitet. Dette produktet inkluderer en spoilerforlengelse med 3M BÅND, og en avfettingsduk for å sikre perfekt vedhefting til bilen din. Produktet er laget for å motstå kulde, varme og fuktighet, noe som sikrer langsiktig holdbarhet og bruk.

Abs-plast: Perfekt for bilindustrien

Abs-plast blir spesielt produsert for bruk i bilindustrien. Det blir også brukt i produksjonen av fabrikkfendere og andre bildeler. Takket være sin økte styrke og fleksibilitet, er det anerkjent som et pålitelig og holdbart materiale for bildeler. Dette produktet har også Tuv Materialgutachten sertifisering, som er kjent for sine strenge materialestandarder. Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, kan du være sikker på at vi tilbyr kun det beste for våre kunder.

  • Mazda 6 Gj (Mk3) 12-14 Stasjonsvogn Spoiler Cap
  • Spoilerforlengelse med 3M BÅND
  • Abs-plast bilkomponenter
  • Tuv Materialgutachten sertifisering