Støtfangerskjørt Valance Bak Maserati Quattroporte Mk.6 Preface

MaxtonSKU:MS-QP-6-RS1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.199 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Din Maserati Quattroporte med Støtfangerskjørt Valance Bak

Gi din Maserati Quattroporte Mk.6 Preface et betydelig estetisk løft ved å investere i vår Støtfangerskjørt Valance Bak. Dette førsteklasses produktet vil sikre at din bil klart skiller seg ut fra mengden.

Øverste ABS-plastkvalitet for Maksimal Holdbarhet

Vår Støtfangerskjørt Valance Bak til Maserati Quattroporte er laget av ABS-plast, et materiale som er godt etablert innen bilindustrien, spesielt ved produksjon av fabrikkstøtfangere og diverse karosserideler. Vi har satt strenge kvalitetskrav til dette produktet, og det er TÜV godkjent, noe som bekrefter den høye holdbarheten og fleksibiliteten til materialet det er laget av.

Enkel Monteringsprosess

Din nye diffuser vil gi bilen din et drastisk bedre utseende på kort tid. Den Støtfangerskjørt Valance Bak kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en detaljert monteringsmanual. Det er ingen ekstra trinn involvert, du kan få bilen din på veien igjen på ingen tid!

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Iconsulgjør ditt biloppgraderingsprosjekt med oss ​​og opplev førsteklasses kvalitet og service.