Spoilerforlenger Lexus Is Mk3

MaxtonSKU:LE-IS-3F-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap Lexus Is Mk3: Kvalitets Biltilbehør

Er du på utkikk etter høyverdige biltilbehør? Spoiler Cap Lexus Is Mk3 er det ultimate valget for din bil. Dette produktet passer perfekt til Lexus Is Mk3 2013 og nyere modeller. Laget spesifikt for bilindustrien, dette produktet sikrer høy styrke og fleksibilitet.

3M Tape: Pålitelig og Robust

Med vår Spoiler Cap Lexus Is Mk3, får du et komplett sett som inkluderer spoiler forlengelse med 3M Tape, en høyt slitesterk og pålitelig løsning for montering. Produktet kommer også med en avfettningsduk for at du enkelt skal kunne rengjøre overflaten før installasjon.

ABS Plast: Høy Kvalitet og Fleksibilitet

Vår Spoiler Cap Lexus Is Mk3 er laget av ABS plast, kjent for sin kvalitet og fleksibilitet. ABS materiale er mye brukt innen bilindustrien, spesielt i produksjonen av fabrikkbumper og andre bildeler. Dette produktet er TÜV Materialgutachten sertifisert, noe som sikrer at materialet er av høyeste standard.

Maxton Design Produkter: Kvalitet du kan stole på

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Velg vår Spoiler Cap Lexus Is Mk3 for å vitne om kvaliteten på deres produksjon og design. Produktet er et sikkert valg for de som ikke vil kompromittere på kvalitet når det gjelder biltilbehør.