Splitter Bak Hyundai Veloster

MaxtonSKU:HY-VE-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.199 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Splitter Bak Hyundai Veloster - Optimal Kjøreopplevelse og Utseende

Gi din Bil et oppgradert utseende med vår Splitter Bak Hyundai Veloster. Denne diffuseren er laget av ABS-plast, et materiale som er mye brukt i bilindustrien for fremstilling av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Med streng kvalitetskontroll og TÜV-godkjenning, garanterer vi den høyeste holdbarheten og fleksibiliteten for dette produktet.

Bedrer Bilestetikken Dramatisk

Dette produktet vil gi en drastisk forbedring av utseendet på baksiden av bilen din. Den leveres monteringsklar med alle nødvendige feste-elementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn som krever tid eller penger.

Velg Mellom Tre Unike Etterbehandlinger

Du kan velge mellom tre unike etterbehandlinger: tekstur, glans, og karbonimitasjon. Dette lar deg tilpasse diffuseren til akkurat det uttrykket du ønsker på din Hyundai Veloster.

Offisiell Distributør av Maxton Design

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge. Vårt sortiment gir deg kvalitet og sikkerhet, uansett hvilke deler du trenger til din bil.

Vennligst merk: Dette produktet er kun beregnet for bruk på Hyundai Veloster-modeller. Forsikre deg om at dette er riktig produkt for din bil før kjøp.