Sidesplittere Bak Hyundai I30 Mk3 N

MaxtonSKU:HY-I30-3-N-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Forbedre bilens utseende med Sidesplittere Bak til Hyundai I30 Mk3 N

Kvalitetsmaterialer for høy holdbarhet

Denne markante diffuseren er laget av ABS-plast, et materiale som er hyppig brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosseridele. Det er kjent for sin høye holdbarheten og fleksibilitet. Vårt produkt går igjennom streng kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som garanterer den høye holdbarheten og kvaliteten på materialet det er laget av.

Forbedre bilens estetikk betydelig

Vår diffuser vil gi bilen din et drastisk bedre utseende fra baksiden. Den kommer monteringsklar, komplett med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Monteringen er enkel og det kreves ingen ekstra trinn.

Utvalg av etterbehandlinger

Bli personlig og velg akkurat den etterbehandling som du føler komplementerer bilen din best. Du kan velge mellom tre typer etterbehandling: tekstur, glans eller karbonimitasjon.

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, og vi sikrer at alle våre varer er av høyeste kvalitet.

Sidesplittere bak til Hyundai I30 MK3 N er et perfekt valg for bilentusiaster som verdsetter stil, kvalitet og holdbarhet.