Sideskjørt diffusers Peugeot 308 II Gti

MaxtonSKU:PE-308-GTI-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt diffusers for Peugeot 308 II Gti: Kraftig, Fleksibel, og Stilig

Stabilitet og Kvalitet Med ABS Plast

Designet spesifikt for din Peugeot 308 II Gti, er sideskjørtet laget av ABS plast - et materiale mye brukt i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Med høy holdbarhet og fleksibilitet, er vårt produkt underlagt strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre den beste innen merkestabilitet.

Enkel Montering, Drastisk Forvandling

Med sideskjørtet til din Peugeot 308 II Gti, kan du forvente et drastisk forbedret utseende ved begge sidene av bilen. Produktet kommer monteringsklart med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Med ingen ekstra trinn kreves, kan du oppnå den sportslige looken du drømmer om, enklere enn du trodde var mulig.

Valget er Ditt: Tekstur, Glans, eller Karbonimitasjon

Vi lar deg personalisere ditt sideskjørt med tre etterbehandlingsalternativer: tekstur, glans, og karbonimitasjon. Hver etterbehandling gir bilen din en unik touch som speiler din personlige stil. Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, garanterer vi topp kvalitet og kundetilfredsstillelse for alle våre produkter.