Sideskjørt diffusers Renault Clio Mk4 Rs

MaxtonSKU:RE-CL-4-RS-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Diffusers for Renault Clio Mk4 Rs

Vårt Sideskjørt diffuser gir en dramatisk forbedring av utseendet på begge sider av bilen. Enten du er på utkikk etter en estetisk oppgradering eller forbedret aerodynamikk, er dette produktet perfekt for deg. Laget med den ypperste kvaliteten ABS-plast, kjent for dets holdbarhet og fleksibilitet, er dette sideskjørtet et sikkert valg for alle entusiaster og profesjonelle.

Høykvalitets ABS-plast Konstruksjon

Sideskjørtet er laget av ABS-plast som brukes mye i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette materialet er kjent for sin holdbarhet og fleksibilitet, noe som sikrer at sideskjørtet kan motstå de tøffeste forholdene. Produktet går gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent.

Monteringsklar

Dette sideskjørtet kommer monteringsklar, komplette med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn for deg, foruten å feste det til bilen din, noe som betyr at du raskt og enkelt kan forbedre utseendet og funksjonaliteten på bilen din.

Egendefinerte Etterbehandlingstyper

For å sikre at sideskjørtet passer perfekt til bilen din, tilbyr vi tre etterbehandlingstyper som du kan velge mellom tekstur, glans, og karbonimitasjon

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, og stolte av å leverer de beste biloppgraderingene for våre kunder.