Sideskjørt diffusers Fiat Tipo S-Design

MaxtonSKU:FI-TI-1-S-SW-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt diffusers Fiat Tipo S-Design: Din Premium løsning for Biloppgradering

Forbedre bilens estetikk og ytelse med vårt premium Sideskjørt diffusers Fiat Tipo S-Design. Med strengt kvalitetskontroll og TÜV-godkjenning, garanterer vi deg at våre produkter har høy holdbarhet og fleksibilitet.

Robust og Holdbar Materiale

Våre Sideskjørt diffusers er laget av ABS-plast, et vanlig materiale brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette sikrer produktets holdbarhet og pålitelighet for langsiktig bruk. Selv med konstant eksponering for veielementer, vil ABS-plasten motstå slitasje og gi din bil et varig godt utseende.

Enkel Installasjon og Justering

Dette produktet kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en tydelig instruksjonshåndbok. Med dette, er det ingen ekstra trinn eller behov for spesielle verktøy. Fiat Tipo S-Design Sideskjørt diffusers vil gi bilen din et drastisk bedre utseende fra begge sider.

Tilpasset Etterbehandling Valg

For å tilpasse dine Fiat Tipo S-Design Sideskjørt diffusers etter din personlige smak, kan du velge mellom tre typer etterbehandling: tekstur, glans eller karbonimitasjon. Hver finish tilfører en unik estetisk appell til bilen din, og gjør den til et verksted for beundringsblikk på veien.

Som en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, forplikter vi oss til å gi deg bare det beste av automotive deler. Shop med oss i dag for kvalitetsprodukter som overgår dine forventninger!