Frontleppe V.2 Citroen Ds5 Facelift

MaxtonSKU:CI-DS5-1/1F-FD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Bilen Din Med Frontleppe V.2 Citroen Ds5 Facelift

Uansett om du bruker bilen din til daglig pendling eller helgeturer, vil Frontleppe V.2 Citroen Ds5 Facelift gi bilen din ett drastisk bedre utseende. Vårt produkt er laget av høykvalitets ABS-plast, et materiale som er kjent for sin utrolige holdbarhet og fleksibilitet. ABS-plast brukes ofte i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler.

Økt holdbarhet med TÜV godkjent materiale

Frontleppe V.2 Citroen Ds5 Facelift er TÜV godkjent, noe som garanterer streng kvalitetskontroll og høy holdbarhet. Produktet er designet for å sikre optimal ytelse under ulike kjøreforhold.

Kommer med Monteringsklar Sett

Montering av Frontleppe V.2 Citroen Ds5 Facelift er enkel med vår monteringsmanual og medfølgende monteringselementer. Det er ingen ekstra trinn, bare følg instruksjonene trinn for trinn for en sømløs installasjonsprosess og et raskt og pent resultat.

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, tilbyr vi Frontleppe V.2 Citroen Ds5 Facelift og mange andre kvalitetsprodukter for bilentusiaster. Oppgrader bilen din i dag med vårt utvalg av førsteklasses biltilbehør.