Flaps Bmw M135i F20 11-15

MaxtonSKU:BM1F20MCNC-FSF1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris1.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Forbedre Din BMW M135i F20 11-15 med Våre Frontleppen

Vår Frontleppen for BMW M135i F20 11-15 er en perfekt kombinasjon av holdbarhet og fleksibilitet laget for å tåle de tøffeste forholdene. Materialene som brukes i produksjonen er av høy kvalitet ABS-plast, en produkttype som er mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av bilkarosseriet. Hvert produkt går gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV- godkjent for å sikre den høyeste holdbarhet, fleksibilitet og materiale.

Forbedret Utseende for Din Bil

En bil er mer enn bare et transportmiddel, det er en forlengelse av din personlige stil. Vår frontleppen for BMW M135i F20 11-15 vil gi din bil et drastisk bedre utseende. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer, og en monteringsmanual med klare instruksjoner, uten behov for noen ekstra trinn.

Maxton Design Din autoriserte distributør i Norge

Vi er stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge. Hvert produkt vi leverer er utformet og produsert for å gi deg kvaliteten du forventer og fortjener. Sluttresultatet er et produkt som er bygget for å vare, akkurat som din BMW.