Diffuser Bak Audi R8 Mk2

MaxtonSKU:AU-R8-2-CNC-RS1A
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris12.399 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Diffuser Bak Audi R8 Mk2: Høykvalitetskarosserideler for din Audi

Høy kvalitet og holdbarhet

Denne Diffuser Bak Audi R8 Mk2 er laget av toppkvalitets ABS-plast, et materiale som brukes hyppig i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Vårt produkt går gjennom strenge kvalitetskontroller og er TÜV-godkjent for å sikre høyeste holdbarhet, fleksibilitet, og kvalitet på materialet.

Drastisk forbedret utseende

Denne diffuseren vil gi din bil ett drastisk bedre, mer sportslig utseende bakfra. Den kommer monteringsklar og alt nødvendig monteringsutstyr er inkludert. Med vår medfølgende monteringsmanual med klare instruksjoner, er det ingen ekstra trinn nødvendig. Perfekt for deg som ønsker en enkel, men effektfull oppgradering av din bil.

Offisiell distributør av Maxton Design produkter i Norge

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Med vår ekspertise og erfaring i bilbransjen, kan du være trygg på at våre produkter er av høyeste kvalitet.

I tillegg til å levere den beste Diffuser Bak Audi R8 Mk2 på markedet, tilbyr vi også en rekke andre deler og tilbehør til din Audi. Alle våre produkter er laget for å forbedre utseendet og ytelsen til din bil, og vi står alltid klare til å hjelpe deg med å finne det rette produktet for deg.