Vinger Canards Audi R8 Mk2

MaxtonSKU:AU-R8-2-CNC-CAN1A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.599 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Audi R8 MK2 Canards: Styrke og Fleksibilitet for Din Bil

Canards til Audi R8 MK2 er det perfekte valget for bilentusiaster som verdsetter både stil og funksjonalitet. Disse skreddersydde canards, kompatibel for modeller fra og med 2015, vil sette din Audi R8 MK2 til et nytt nivå med et modig utseende og bedre aerodynamisk ytelse.

Materiale av Høy Kvalitet

Canardsene er laget av abs, et materiale kjent for sin høye styrke og fleksibilitet. Dette er det samme materialet som brukes i produksjonen av fabrikkfendere og andre bildeler, så du kan være trygg på at du får et produkt av høy kvalitet. I tillegg til abs, kan du også velge hvilket materiale splitteren skal lages i.

Tuv Materialgutachten-Sertifisert

Produktet har fått TÜV Materialgutachten-sertifikat, noe som sikrer den høyeste standarden for materiale. Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, tilbyr vi bare det beste til våre kunder.

Komplett Sett Inkludert

Vi leverer et komplett sett med alt du trenger for montering av canardsen. Medcanards, splitter og monteringssett inkludert, kan du enkelt oppgradere utseendet på bilen din.

Våre Audi R8 MK2 Canards er en sterk og fleksibel løsning for bilentusiasten. Gjør et klokt valg ved å velge vårt kvalitetsprodukt for din Audi R8 MK2.