Spoiler Cap Audi A8 D4

MaxtonSKU:AU-A8-D4-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap Audi A8 D4 - Det Perfekte Innslaget Til Din Bil

Spoiler Cap Audi A8 D4, passer perfekt til Audi A8 D4-modeller mellom 2009 og 2013. Med sin enkle installasjon ved hjelp av 3M Tape, er denne Spoiler Cap ikke bare en praktisk, men også en stilig tillegg til bilen din.

Spoilerextension Med Premium Materialer

Vi verdsetter kvalitet, og derfor er vår Spoilerextension laget av avansert Abs plast. Dette materialet er spesielt utviklet for bilindustrien, takket være dens økte styrke og fleksibilitet. Det er det samme materialet som brukes i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre viktige bildeler.

TÜV Materialgutachten-sertifisert for din trygghet

Du kan være sikker på produktets kvalitet da det har mottatt TÜV Materialgutachten-sertifiseringen. Vi er også en autorisert distributør av Maxton Design -produkter i Norge, og dermed kan du stole på oss for å gi deg det beste innen autodeler.

Komplett Sett For Din Beleilighet

Mot slutten, leveres dette produktet med et komplett sett, inkludert en Spoilerextension med 3M Tape og en avfettingsduk, noe som gjør installasjonsprosessen enda enklere. Derfor er Spoiler Cap Audi A8 D4 ikke bare en stilfull oppdatering, men også en ypperlig brukervennlig oppgradering for bilen din.