Frontleppe V.2 Audi Rs7 Facelift

MaxtonSKU:AU-RS7-1F-FD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe V2 Audi RS7 Facelift

Frontleppe V2 for Audi RS7 Facelift er designet for å gi et sportslig og aggressivt utseende til din bil. Den er laget av robuste materialer for langvarig slitestyrke. Denne frontleppen er spesifikt utformet for å passe perfekt til Audi RS7 Facelift-modellen og gir deg muligheten til å individualisere utseendet på din bil.

Elegant Design

Frontleppen har et elegant og aerodynamisk design som bidrar til å forbedre kjøreegenskapene. Den er laget av høykvalitets materiale som er motstandsdyktig mot vær og vei, slik at den holder seg godt selv under krevende forhold.

Enkel Installasjon

Frontleppen kommer med alt nødvendig monteringsutstyr og er enkel å installere. Du trenger ikke å modifisere bilen din for å montere frontleppen på Audi RS7 Facelift.

Forbedret Aerodynamikk

Denne frontleppen bidrar til å forbedre aerodynamikken til din Audi RS7 Facelift, noe som resulterer i bedre veigrep og stabilitet. Den vil også bidra til å redusere luftmotstanden og forbedre kjøretøyets drivstoffeffektivitet.

Premium Kvalitet

Våre frontlepper er laget av premium kvalitetsmaterialer for å sikre langvarig holdbarhet og prestasjon. Du kan stole på at du får et produkt av høy kvalitet som vil vare i mange år.

  • Passer til: Audi RS7 Facelift
  • Farge: Svart
  • Pakken inneholder: Frontleppe V2, Monteringsutstyr