Frontleppe V.2 Audi A4 B8

MaxtonSKU:AU-A4-B8-FD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Forbedre din Audi A4 B8 med vår Frontleppe Svart Glans V.2

Ønsker du å løfte utseendet til din bil? Vår Frontleppe Svart Glans V.2 kan hjelpe deg med det. Denne frontleppen, laget av robust ABS-plast kjent for sin høye holdbarhet og fleksibilitet, vil legge til et dramatisk og stilig uttrykk til din Audi A4 B8. Ikke bare ser det bra ut, men det oppfyller også strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent.

Enkel installasjon av Frontleppe på Audi A4 B8

Vår Frontleppe Svart Glans V.2 kommer monteringsklar, og det medfølger alle nødvendige monteringselementer samt en tydelig monteringsmanual. Den enkle installasjonen betyr at du raskt kan gi bilen din et nytt utseende uten unødvendige trinn eller kompleksitet.

Maxton Design: Autorisert distributør i Norge

Som autorisert distributør av Maxton Design i Norge, garanterer vi for kvaliteten på våre produkter. Vår Frontleppe Svart Glans V.2 for Audi A4 B8 reflekterer vårt engasjement for kvalitet og stil. Med denne frontleppen kan du være sikker på at din bil vil skiller seg ut fra mengden.

ABS-Plast: Valget for Bilindustrien

ABS-plast har lenge vært valget i bilindustrien for å lage støtfangere og andre karosserideler. Vår Frontleppe Svart Glans V.2 er intet unntak. Med sin høye holdbarhet og fleksibilitet, sørger ABS-plasten for at frontleppen beholder sin glans og form under alle forhold.