Side Skirts Diffusers V.2 Audi S3 / A3 S-Line Sedan 8V Facelift

MaxtonSKU:AU-S3-3F-S-SD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Side Skirts Diffusers V.2 Audi S3 / A3 S-Line Sedan 8V Facelift

Vårt sidekjørt er designet med den nyeste teknologien og er laget av ABS-plast, et materiale som er mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere, samt andre karosserideler. Dette materialet gjør at produktet oppfyller de strengeste kvalitetskravene og er TÜV-godkjent, noe som sikrer høy holdbarhet, fleksibilitet og solid kvalitet.

Forbedrer Utseendet på Bilen

Vår sidekjørt vil betydelig forbedre utseendet på begge siden av bilen din. Ikke bare gir den et mer sporty uttrykk, men det forbedrer også bilens aerodynamikk. Produktet leveres monteringsklar og inkluderer alle nødvendige monteringselementer og en manual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig for montering.

Maxton Design - Kvalitet Du kan stole på

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, er vi stolte av å kunne tilby våre kunder produkter av høyeste kvalitet. Vi leverer bare produkter som oppfyller vårt strenge krav til kvalitet, holdbarhet og estetikk.

Når det kommer til sidekjørts diffusorer for Audi S3/A3 S-Line Sedan 8V Facelift, søker potensielle kunder ofte etter kvalitetsmaterialer, lette monteringsprosesser, og forbedret bilens utseende. Ved å velge våre produkter, får du alt dette og mer.