Frontleppe Hybrid Audi S3 8L

MaxtonSKU:AU-S3-8L-FD1C+CNCA-1
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris6.199 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Hybrid Front Splitter Audi S3 8L

Audi S3 8L Frontsplitter: Design og Funksjon

Dette komplette settet er spesifikt laget for Audi S3 8L 1999-2003 modeller. Settet inneholder en Splitter /Front Bumper Lip Spoiler med en hybrid struktur av glanset svart og standard racing splitter, samt et monteringssett for enkel installasjon. Denne splitteren er klar på forhånd, klar for montering med ingen behov for ytterligere arbeid, med mindre du ønsker å male den i en annen farge. Den gir bilen en visuell forbedring samtidig som den forbedrer grep og stabilitet under kjøring.

Abs Plast: Robust og Fleksibelt

Produktet er laget av ABS plast, et materiale som er laget spesifikt for bruk i bilindustrien. ABS er brukt i produksjonen av fabrikkbumpere og andre bildeler takket være sin økte styrke og fleksibilitet. Med denne splitteren får du en robust, men fleksibel utvidelse til din Audi som vil stå opp mot bruk over tid.

Maxton Design: Kvalitetssertifisert tilbehør til bilen

Hver hybrid frontsplitter vi selger har blitt TUV Materialgutachten sertifisert. The TÜV sertifisering sikrer at materialet er av høy kvalitet og sikkert å bruke på bilen din. Som autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, setter vi kvalitet, holdbarhet, og kundetilfredshet i fokus på alle våre produkter.