Spoilerforlenger Audi S1 Mk1

MaxtonSKU:AU-S1-1-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Forlengelse for Audi S1 MK1

Dette er en høykvalitetsSpoiler Forlengelse laget for Audi S1 MK1 modeller fra 2014 til 2018, og den bidrar til å gi bilen din et sporty utseende. Den er designet for å passe perfekt til 3-dørs versjonen av Audi S1 MK1 og kommer med alt som kreves for montering, inkludert 3M tape og en avfettende klut for å sikre en sterk binding.

Unikt ABS Materiale

Vår Spoiler Forlengelse er laget av premium ABS plast, et materiale populært brukt i bilindustrien på grunn av dets styrke og fleksibilitet. ABS materialer er kjennetegnet av økt styrke og er derfor det perfekte valget for biltilbehør som skal tåle kraftige påkjenninger.

TÜV Materialgutachten Sertifisert

Dette produktet har også TÜV Materialgutachten sertifisering, noe som betyr at det oppfyller strenge standarder for kvalitet og passform. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, og du kan derfor være sikker på at du får et kvalitetsprodukt når du handler hos oss.

Spoiler Forlengelse Komplett Sett

Komplett settet inneholder: Spoiler Forlengelse med 3M Tape og Avfettende Klut. Kjøp vårt Spoiler Forlengelse i dag og oppgrader bilens utseende med dette stilige tilbehøret.