Sentersplitter Bak Audi S1 Mk1

MaxtonSKU:AU-S1-1-RD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak Audi S1 Mk1: En Kvalitetsstyrt Forbedring til Din Kjøretøy

Maxton Design, en ledende leverandør innen bilbransjen, presenterer Sentersplitter Bak Audi S1 Mk1. Laget med høykvalitets ABS-plast, er dette produktet anerkjent for sin robusthet og holdbarhet. Benyttet av mange bilprodusenter til å konstruere originale støtfangere og andre karosserideler, sikrer ABS-plast at elementene tåler tidens tann.

Fleksibilitet og Holdbarhet Garantert

For å sikre kvalitet og tilfredshet gjennomgår vår Sentersplitter Bak Audi S1 Mk1 strenge kvalitetskontroller og er TÜV godkjent. Med sin unik flexibilitet er produktet robust til å tåle daglig bruk. Vår Sentersplitter er ikke bare funksjonell, den bringer også et forbedret utseende til bilens bakside.

Sammen Monter-Klar Produkt

Kommer klar for montering, inkludert alle nødvendige monteringskomponenter og detaljerte installasjonsinstruksjoner.Som den autoriserte distributøren av Maxton Design produkter i Norge, garanterer vi kvalitet og tilfredshet med våre produkter.

Maksimer Bilen Din med Sentersplitter Bak Audi S1 Mk1

Vår Sentersplitter Bak Audi S1 Mk1 er perfekt for de som ønsker å legge til et personlig preg på sin bil. Den gir ikke bare et estetisk forbedret utseende, men en høy funksjonell ytelse som tilbyr langsiktig verdi til din bil. Oppgrader kjøretøyet ditt med denne unik delen og opplev forskjellen!