Frontleppe V.2 Alfa Romeo Stelvio

MaxtonSKU:AL-ST-1-FD1+FD1RG
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris6.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Forbedre din Alfa Romeo Stelvio med vår Frontleppe V.2

På jakt etter å forbedre utseende og ytelse av din Alfa Romeo Stelvio? Vår Frontleppe V.2 er nøyaktig hva du trenger. Med streng kvalitetskrav og TÜV-godkjenning er denne frontleppen designet for å sikre høy holdbarhet og fleksibilitet. Laget av ABS-plast, et materiale mye brukt i bilindustrien, gir denne frontleppen deg en kombinasjon av holdbarhet og pålitelighet.

Høy Kvalitet ABS-plast Frontleppe

Vår Frontleppe V.2 er laget av ABS-plast, et materiale som er kjent i bilindustrien for å være uvurderlig ved produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. ABS-plast gir ikke bare produktet styrke, men sikrer også at det tåler stød uten å brekke eller sprekke. Det er derfor vi benytter oss av dette for å gi deg en frontleppe du kan stole på.

Enkel Installasjon og Sterk Holdbarhet

Monteringsprosessen med vår Frontleppe V.2 er enkel, med klare instrukser inkludert. Du vil også motta alle nødvendige monteringselementer for å sikre at du kan installere frontleppen uten problemer. Videre er dette produktet gjennomgående TÜV-godkjent, og oppfyller de strengeste kvalitetsstandarder.

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, er vi stolte av å tilby deg dette produktet for å virkelig forsterke bilens utseende.