Frontleppe V.1 Alfa Romeo Giulietta

MaxtonSKU:AL-GU-1-FD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader din Alfa Romeo Giulietta med vår Frontleppe V.1

Vår Frontleppe V.1 for Alfa Romeo Giulietta er laget av høykvalitets ABS-plast, som ofte blir brukt i bilindustrien for å produsere fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. ABS-plast har uovertruffen holdbarhet og fleksibilitet, noe som gjør produktet både holdbart og tilpasningsdyktig til bilen din. Dette produktet er TÜV-sertifisert, noe som sikrer den høyeste kvalitetsstandarden.

Håndplukkede materialer for langvarig bruk

Til tross for den harde bruken en bil frontleppe kan utsettes for, vil vår Frontleppe V.1 takle påkjenningen med strålende prestasjoner. Frontleppen bruker ABS-plast, et materiale kjent for sin høye holdbarhet og fleksibilitet. Vår ABS-plast har gått gjennom strenge kvalitetskrav for å sikre holdbarhet og smidighet, noe som gir deg langvarig bruk.

Enkel installasjon med full monteringsinstruksjoner

I pakken med Frontleppe V.1 får du ikke bare produktet, men også en komplett monteringsmanual med klare instruksjoner. Alt du trenger for å montere frontleppen følger med pakken, og instruksjonene er enkle å følge. Frontleppen gir bilen din et drastisk forbedret utseende uten ekstra trinn eller materialer for installasjon.

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Vi er stolte over å gi norske bilentusiaster de beste produktene til deres Alfa Romeo Giulietta.