Støtfangerskjørt Valance Bak Alfa Romeo Giulia Veloce

MaxtonSKU:AL-GI-1-VEL-RS1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.499,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Forbedre Utseendet på Din Bil med Støtfangerskjørt Valance Bak Alfa Romeo Giulia Veloce

Gi bilen din det oppgradering det behøver med vår høykvalitets Støtfangerskjørt Valance Bak Alfa Romeo Giulia Veloce. Laget med ABS plast som er kjent for sin høye holdbarhet, fleksibilitet og er mye brukt innenfor bilindustrien og blir brukt til å lage fabrikkstøtfangere og karosserideler. Dette produktet er både strengt kvalitetskontrollert og TÜV godkjent slik at du kan være trygg på produktets kvalitet.

Enkel Montereing med vår Støtfangerskjørt Valance Bak

Vår Støtfangerskjørt Valance Bak Alfa Romeo Giulia Veloce gir din bil et drastisk bedre utseende bakfra. Denne ettertraktede forbedringen kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og instruksjoner. Takket være de klare instruksjonene, er prosessen enkel. Det er ingen ekstra trinn, og ethvert hjemmekontor kan fullføre denne oppgraderingen selv.

Maxton Design Produkter- Autorisert Distributør i Norge

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design Produkter i Norge. Vi sikrer at alle våre produkter oppfyller Maxton Design Produkters høye standarder, noe som betyr at du kan være trygg på at du får et produkt av høyeste kvalitet. Ved å velge Støtfangerskjørt Valance Bak Alfa Romeo Giulia Veloce, velger du kvalitet, holdbarhet og etestetiske forbedringer for din bil.