Sidesplitters Bak Alfa Romeo Brera

MaxtonSKU:AL-BR-1-RSD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplitters Bak Alfa Romeo Brera ved Maxton Design

Endre bilens utseende med vår Sidesplitters Bak Alfa Romeo Brera fra anerkjente Maxton Design. Dette produktet bringer en blanding av funksjon og stil til bilen din. Laget av slitesterk ABS-plast, et materiale som vanligvis brukes i bilindustrien til å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Produktkvaliteten er verifisert og TÜV-godkjent for å sikre den høye holdbarheten, fleksibiliteten og materialets integritet.

Forbedret Bilutseende

Enhver bilentusiast vil sette pris på hvordan denne Sidesplitteren Bak vil gi bilen din et drastisk bedre utseende. Ved å installere denne på Alfa Romeo Brera, vil bilen din skille seg ut på veien, takket være dens sporty og aerodynamiske design. Den kommer monteringsklar, komplett med alle nødvendige festelementer og en detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendige for installasjonen.

Maxton Design: Autorisert distributør i Norge

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge. Innkjøp av dette produktet kan gi deg tryggheten om at du kjøper en genuin vare, støttet av Maxton Designs omdømme for kvalitet og pålitelighet. Kjøp av dette produktet gir deg også tilgang til vår utmerkete kundeservice, som sikrer at du får det du trenger under installasjonen.