Sentersplitter Bak Alfa Romeo Brera (Without Vertical Bars)

MaxtonSKU:AL-BR-1-RD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak Alfa Romeo Brera (Uten Vertikale Barer)

Alfa Romeo Brera Sentersplitter er et utmerket produkt av høy kvalitet med TÜV-godkjenning. Vårt splitter bak er laget av kvalitets-ABS-plast som ofte brukes innen bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Disse materialene sikrer en høy holdbarhet og fleksibilitet som er essensielt for varige bildeler.

Kvalitetskontroll og holdbarhet

Denne diffuseren fra Maxton Design, en ledende aktør som vi er autorisert distributør for i Norge, oppfyller de strengeste kvalitetskrav. Vårt produkt er TÜV-godkjent, noe som garanterer dens holdbarhet, fleksibilitet og høye kvalitet feilfri produksjon. Det sikrer at produktet tåler de tøffeste forholdene og holder bilen din i toppform.

Økt estetisk appell og brukervennlig installasjon

Monteringen av vår Alfa Romeo Brera Sentersplitter er enkel og problemfri. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner, noe som eliminerer behovet for ekstra trinn. Denne splitterbak gir bilen din et drastisk forbedret utseende, noe som vil gjøre at den skiller seg ut på veien.