Sentersplitter Bak V.2 Alfa Romeo 159 (Without Vertical Bars)

MaxtonSKU:AL-159-RSD2G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris3.499,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak V.2 Alfa Romeo 159 (Uten Vertikale Stenger)

Sentersplitter Bak V.2 til Alfa Romeo 159 er en høykvalitets diffuser laget av robust ABS-plast som brukes mye i bilindustrien for framstilling av støtfangere og andre karosserideler. Dette produktet har bestått strenge kvalitetskrav og TÜV-godkjenningen, noe som sikrer dets høye holdbarhet, fleksibilitet og overlegen kvalitet på materialet det er laget av.

Utbedre bilens utseende med vår Sentersplitter Bak V.2

Vår diffuser vil gi et dramatisk bedre utseende på baksiden av bilen din. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det kreves ingen ekstra trinn, noe som gjør monteringsprosessen enkel og problemfri.

En autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, et merke kjent for sin overlegen kvalitet og holdbarhet. Ved å velge vår Sentersplitter Bak V.2 til Alfa Romeo 159, kan du være trygg på at du får et produkt av høyeste kvalitet fra en betrodd leverandør.

Den perfekte oppgraderingen for din Alfa Romeo 159

Enten du ønsker å forbedre bilens aerodynamikk eller bare gi den et mer sporty utseende, er vår Sentersplitter Bak V.2 det perfekte valget for din Alfa Romeo 159. Ikke bare forbedrer den utseendet på bilen din, men den tilfører også et element av stil og klasse som ikke kan ignoreres.