Sentersplitter Bak Alfa Romeo 159 (Without Vertical Bars)

MaxtonSKU:AL-159-RD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak Alfa Romeo 159 (Uten Vertikale Søyler)

Vår Sentersplitter Bak Alfa Romeo 159 (Uten Vertikale Søyler) er laget med kvalitet og holdbarhet i tankene. De er produsert av høykvalitets ABS-plast, et materiale som er mye brukt i bilindustrien for å produsere fabrikkstøtfangere og forskjellige karosserideler.

Sikkerhet og Kvalitetsforsikret Produkt

Produktet oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent. Dette sikrer dets høye holdbarhet, fleksibilitet og styrken i ABS-plast det er laget fra. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, så du kan være trygg på kjøpet ditt med oss.

Øker Din Bil’s Estetikk

Denne Sentersplitteren vil gi et drastisk bedre utseende bak på bilen din. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner, uten behov for ekstra trinn. Oppgrader bilen din i dag med vårt Alfa Romeo 159 Sentersplitter.

Maxton Design - Bilkvalitet du kan stole på

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, tilbyr vi kun det beste for våre kunder. Med vår Sentersplitter Bak Alfa Romeo 159, kan du være sikker på å få et produkt som ikke bare forbedrer bilens estetikk, men også opprettholder dens ytelse og sikkerhet.