Sentersplitter Bak V.2 Alfa Romeo 159 (With Vertical Bars)

MaxtonSKU:AL-159-RSD2+RD2G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris3.499,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak V.2 Alfa Romeo 159 (Med Vertikale Stenger)

Oppgrader bilen din med vår kvalitetsprodukt, Sentersplitter Bak V.2 Alfa Romeo 159 med vertikale stenger. Produsert fra ABS-plast, et materiale kjent for sin høye holdbarhet og fleksibilitet som vanligvis brukes i bilindustrien til å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Hvert enkelt produkt blir nøye vurdert og er TÜV godkjent, et bevis på sin overlegne kvalitet.

Forbedret Estetikk for Alfa Romeo 159

Vil du at bilen din skal skille seg ut? Vår sentersplitter bak med vertikale stenger kan gi Alfa Romeo 159 et drastisk bedre utseende. Den unike designen vil ikke bare forbedre bilens estetikk, men vil også forbedre dens aerodynamiske ytelse. Akkurat det du trenger for å gjøre bilen din til et blikkfang.

Enkel Installasjon

Med vår sentersplitter bak, trenger du ikke å bekymre deg for komplisert installasjon. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Ingen ekstra trinn er nødvendig. Optimaliser bilens estetikk og ytelse med letthet.

Autorisert Maxton Design Distributør i Norge

For å gi kundene våre den beste opplevelsen, er vi stolt av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Kjøp din sentersplitter bak Alfa Romeo 159 med vertikale stenger fra oss for å sikre at du får et høykvalitetsprodukt som tåler tidens prøve.