Sentersplitter Bak Alfa Romeo 159 (With Vertical Bars)

MaxtonSKU:AL-159-RD1+RD2G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.199 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak Alfa Romeo 159 med Vertikale Stenger

ABS-plast av høy kvalitet: Vår Sentersplitter Bak for Alfa Romeo 159 er laget av premium ABS-plast, et materiale som brukes omfattende i bilindustrien for fabrikasjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette produktet gjennomgår strenge kvalitetskrav og TÜV-godkjenning for å sikre den høye holdbarheten, fleksibiliteten og at materialet holder høy standard.

Brukervennlig Montering

Denne Sentersplitteren vil gi bilen en drastisk bedre utseende på baksiden. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en brukervennlig monteringsmanual med klare instruksjoner. Det vil ikke være noen ekstra trinn, noe som gjør monteringen enkel og problemfri for alle Alfa Romeo 159-eiere.

Autorisert Distributør

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Du kan være sikker på å motta et produkt som lever opp til merkets anerkjente kvalitet og design

Din Pålitelige Partner

Vi leverer høykvalitets bildeler og strever for å være din pålitelige partner for å forbedre din Alfa Romeo 159's ytelse og estetikk, noe som gjør ditt kjøretøy utmerket både på veien og i utstillingsområdet. Vår dedikasjon til kvalitet og eksepsjonell kundeservice skiller oss ut i den travle bildelsindustrien.