Frontleppe V.2 Alfa Romeo 159

MaxtonSKU:AL-159-FD2G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe V.2 Alfa Romeo 159: Kvalitet og Design for Din Bil

Overlegen Byggkvalitet

Frontleppen er laget av ABS-plast, et materiale som blir bredt brukt i bilindustrien, spesielt for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette produktet møter strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre den høye holdbarheten, fleksibiliteten og kvaliteten på materialet det er laget av.

Estetisk Tiltalende

Ved å installere denne frontleppen på din Alfa Romeo 159, kan du forvente et drastisk forbedret utseende på bilen din. Med frontleppens slående design og sømløse integrasjon med bilens karosseri, vil din bil sikker garantere beundrende blikk.

Monteringsklar, Ingen Ekstra Trinn

Denne Frontleppe V.2 for Alfa Romeo 159 kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det kreves ingen ekstra trinn for å installere denne frontleppen. Vår fokus på kundetilfredshet sikrer at vi gir deg en hasselfri installeringsopplevelse

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Ved å velge oss, velger du en forhandler du kan stole på for overlegen kvalitet og service.Frontleppe V.2 Alfa Romeo 159 er et produkt designet for å forbedre din bils estetikk og holdbarhet som gir deg den beste bilopplevelsen.