Sidesplitters Bak Alfa Romeo 147 Gta

MaxtonSKU:AL-147-1-GTA-RSD1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplitters Bak Alfa Romeo 147 Gta fra Maxton Design

ABS-plast, som brukes mye i bilindrustien til å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet, har vært en integral del i produksjonen av vår Sidesplitters Bak Alfa Romeo 147 Gta. Vi har sørget for at dette produktet går igjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV godkjent, noe som sikrer dets høye holdbarhet, fleksibilitet og kvalitet på materialet.

En Dramatisk Forbedring

Vårt produkt vil gi et drastisk bedre utseende bak på bilen din. Diffuseren til Alfa Romeo 147 Gta kommer monteringklar med alle nødvendige monteringelemmenter. Du trenger ikke å bekymre deg for ekstra trinn, da vi inkluderer en monteringsmanual med klare instruksjoner for å sikre en problemfri installasjon.

Maxton Design Autorisert Distributør

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, kan vi forsikre deg om at hver Sidesplitters Bak Alfa Romeo 147 Gta, designet spesielt for å forbedre bilens utførelse og estetikk, møter de største industristandarder og er laget av førsteklasses materialer.

Høye kvalitetskrav og fleksibilitet

I tillegg til sin estetiske appell, kommer even other karosserideler strong> til vår Sidesplitters Bak Alfa Romeo 147 GTA med forbedret holdbarhet strong> og vevde for å kunne motstå det daglige slitasje som bilen din går gjennom.