Sentersplitter Bak Alfa Romeo 147 Gta (With Vertical Bars)

MaxtonSKU:AL-147-1-GTA-RD1+RD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.499,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak Alfa Romeo 147 Gta (Med Vertikale Barer)

Oppnå en forbedret estetikk og ytelse med vår Sentersplitter Bak Alfa Romeo 147 Gta (Med Vertikale Barer). Dette avanserte bildelen er en perfekt blanding av funksjon og form. Laget av høykvalitets ABS-plast, er den sterkt, holdbar og tåler tøft klima og kravene til daglig kjøring. Som et ledende produkt i bilindustrien, oppfyller vår Sentersplitter strenge TUV kvalitets krav og er klarert av mange bilentusiaster.

Overlegen Kvalitet Med ABS-plast

ABS-plast har alltid vært forbundet med høy kvalitet i bilindustrien. Denne plasttypen brukes ofte til å lage fabrikkstøtfangere, bla. i Alfa Romeo, og andre karosserideler fordi den er motstandsdyktig mot chipping og fading.

Drastisk Bedre Utseende Med Sentersplitter

Med vår Sentersplitter for Alfa Romeo 147 Gta, får bilen din et robust og dynamisk utseende som rett og slett er uovertruffent. Foruten å gi bedre estetikk, kan Sentersplitter hjelpe med å forbedre bilens aerodynamiske egenskaper, noe som resulterer i økt ytelse. Denne bilkomponenten kommer monteringsklar med alle nødvendige installasjonselementer og en detaljert monteringsmanual.

Maxton Design: Autorisert Distributør i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, er vi dedikert til å levere førsteklasses bildele til alle våre kunder. Vi tilbyr den beste kvaliteten produktene og sikrer at de møter til de høye standardene i bransjen.