Diffuser (rear valance) V.2 Glans - Tesla Model 3 17-

MaxtonSKU:TE-MODEL3-1-RS2G
14 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Stylish Tesla Model 3 Diffuser (Bakre Valance) V.2 Glans fra 2017

Entusiastene av Tesla Model 3 vet verdien av oppgraderinger på deres kjøretøy. Med vår Diffuser (Bakre Valance) V.2 Glans fra 2017, får du både funksjonalitet, ypperlig kvalitet og stil.

Overlegen Kvalitet og Robusthet

Denne diffuseren er laget av ABS-plast, et materiale som er sterkt foretrukket i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette produktet har bestått strenge kvalitetskrav og er godkjent av TÜV. Dette sikrer dens høye holdbarhet, fleksibilitet og den utmerkede kvaliteten på materialet det er laget av.

Forbedret Utseende og Enkel Installasjon

Ikke bare øker vår Tesla Model 3 diffuser bilens estetikk betydelig, men den er også klar for montering med alle nødvendige monteringselementer og en installasjonsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn som kreves. Du vil oppleve en drastisk forbedring i bilens utseende uten stress og kompleksitet.

Godkjente Maxton Design-Produkter i Norge

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge. Dette gir deg trygghet om at du kjøper originale produkter.

Vårt mål er å gi deg det beste i biloppgraderinger, hvor høy kvalitet møter komfort. Oppgrader bilen din til Tesla Model 3 Diffuser (Bakre Valance) V.2 Glans fra 2017 i dag!