Frontleppe V.3 Tesla Model 3

MaxtonSKU:TE-MODEL3-1-FD3G+FD3RG
10 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe Svart Glans V.3 til Tesla Model 3

Dette er en høykvalitet Frontleppe Svart Glans V.3 spesielt designet for din Tesla Model 3. Laget av ABS-plast som brukes i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Går gjennom strenge kvalitetskrav og TÜV godkjent for å sikre holdbarheten, fleksibiliteten og materialet den er laget av.

Unik Design og Kraftig Ytelse

Denne Frontleppe Svart Glans V.3 gir et drastisk bedre utseende på bilen. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringsdeler og en monteringshåndbok med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig, noe som gjør monteringen enkel og brukervennlig.

Maxton Design Autorisert Distributør

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Vi sikrer at du får de beste kvalitetsproduktene rett fra en betrodd kilde. Ta din Tesla Model 3 til neste nivå med vår frontleppe av svart glans V.3.

ABS-Plast Kvalitetsgaranti

Skapt med ABS-plast som er kjent for sin holdbarhet og fleksibilitet, er vår Frontleppe Svart Glans V.3 virkelig et produkt av høy kvalitet. Den oppfyller de strenge kvalitetskravene og er TÜV-godkjent, noe som sikrer at det du får er det beste av det beste.