Diffuser Volvo V60 Polestar Facelift

Spar 600,-
MaxtonSKU:VO-V60-1F-PS-RS1G-D
4 anmeldelser

Produktoverflate: GLANS
Pris:
Salgspris1.199 kr Ordinær pris1.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
sett

Beskrivelse

Diffuser Volvo V60 Polestar Facelift

Denne diffuseren er designet spesielt for Volvo V60 Polestar Facelift og vil gi bilen din et unikt, sporty utseende. Med sin aggressive stil vil denne diffuseren hjelpe deg med å skille deg ut fra mengden.

Enkel installasjon

Diffuseren er enkel å installere, og den passer perfekt til din Volvo V60 Polestar Facelift. Du trenger ikke å bekymre deg for kompliserte eller tidkrevende monteringsprosesser – dette produktet er laget for å være brukervennlig.

Høy kvalitet

Denne diffuseren er laget av slitesterk og værbestandig materiale, og den er designet for å tåle selv de tøffeste værforholdene. Du kan være trygg på at den vil vare lenge og beholde sitt flotte utseende.

Forbedret aerodynamikk

Diffuseren bidrar til å forbedre bilens aerodynamikk, noe som kan resultere i bedre kjøreegenskaper og drivstoffeffektivitet. Du vil kunne oppleve en mer stabil og jevn kjøreopplevelse med denne diffuseren.

Personlig stil

Sett ditt personlige preg på din Volvo V60 Polestar Facelift ved å legge til denne diffuseren. Den vil gi bilen din et unikt utseende som skiller seg ut i mengden.

Tekniske spesifikasjoner

- Passer til: Volvo V60 Polestar Facelift

- Materiale: Slitesterkt plast

- Farge: Svart

- Montering: Enkel, ingen spesialverktøy nødvendig

- Værbestandig: Ja