Hengerfeste AH-8

NomaxSKU:AH-8
37 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.199 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 7-10 virkedager)
Frakt:
199,-
stk

Beskrivelse

Høykvalitets Hengerfeste AH-8: Forbedrer Din Kjøreopplevelse

Hengerfeste AH-8 er det ultimate tillegget til din bil, spesielt designet for å forbedre kvaliteten på kjøreopplevelsen din. Med sin robuste konstruksjon og imponerende kapasitet, gir det deg muligheten til å slepe tung last enkelt og effektivt.

Overlegen Kvalitet og Design

Vårt hengerfeste AH-8 skiller seg ut med sitt førsteklasses design og overlegen kvalitet. Denne kvaliteten sikrer ikke bare holdbarhet, men også sikkerheten til lasten din under transport.

Enkel Installering

Med en enkel monteringsprosess, gjør hengerfestet AH-8 det mulig for deg å utnytte din bil til fulle uten noen unødvendig innsats. Dette produktet kommer med en detaljert bruksanvisning for å sikre en problemfri installasjon.

Kompatibilitet med Forskjellige Biler

Du trenger ikke bekymre deg for kompatibilitetsproblemer, da vårt hengerfeste AH-8 er designet for å passe til en rekke bilmodeller. Dette gir deg friheten til å nyte de utallige fordelene med produktet uavhengig av bilmodellen din.

Effektivt Pris- og Ytelsesforhold

Når du kjøper hengerfeste AH-8, får du en investering som gir stor verdi for pengene. Produktets holdbarhet og pålitelighet sikrer at du får en bekymringsfri bruk og glede i mange år fremover.

Produktspesifikasjoner

Stål: Produktet er laget av høykvalitets stål som sikrer holdbarhet og robusthet.

Passer til 2"x 2"(52mm x 52mm) mottakere: Dette hengerfestet passer til 2"x 2"(52mm x 52mm) mottakere, og sikrer kompatibilitet med en rekke bilmodeller.

Ball 50mm: Inkluderer en ball på 50mm, designet for å håndtere forskjellige slepekrav med letthet.

3500 kg maks belastningsvurdering: Med en maksimal belastningsvurdering på 3500 kg, kan dette hengerfestet håndtere selv de tyngste lastene med letthet.

Godkjenning E20: Produktet har E20-godkjenning, noe som betyr at det oppfyller strenge europeiske standarder for sikkerhet og kvalitet.

Hitch pin, ball, cap inkludert: For å gi deg en komplett og bekymringsfri opplevelse, er hitch pin, ball, og cap inkludert med dette hengerfestet.