Vi følger opp ordre fortløpende. Vi opprettholder strenge regler for hygiene og sikkerhet.
Ring oss på +47 93 98 11 93

Katalysatorer


I tillegg til å være rask og sikker må en moderne bil være miljøvennlig. Derfor forbedrer man eksosanlegget til dagens biler med ekstra teknologier, for eksempel bil katalysatorer. Dette er spesialiserte deler av eksosanlegget som har hovedansvaret for å nøytralisere skadelige kjemikalier som frigjøres fra drivstoffet i forbrenningsprosessen. Dette er en selvfølge for sjåfører som er opptatt av å ta vare på miljøet.


Europeiske standarder tvinger produsenter til å designe kjøretøy som ikke bidrar til miljøforurensing. På grunn av det store fokuset på økologi og reduksjon av unødvendig utslipp blir nesten alle bilen som produseres i dag, utstyrt med en katalysator. Dette er en veldig viktig del av eksosanlegget, fordi den sørger for at kjøretøyet oppfyller gjeldende standarder. Denne komponenten sørger for at de skadelige forbindelsene som kommer ut av eksosen sammen med de gjenværende eksosgassene reagerer med katalytiske stoffer og nøytraliserer hverandre.

 

Akkurat som alle andre bildeler, kan også katalysatoren bli skadet eller svikte. Derfor må de noen ganger byttes ut. Dersom du trenger reservedeler av høy kvalitet, er Nomax den perfekte butikken. Her finner du et bredt spekter av utstyr med god ytelse, holdbarhet, som tåler tøffe forhold i alle terreng.

 

I tillegg til et bredt spekter med produkter av ypperste klasse, har vi attraktive og rimelige priser. Her finner du produkter tilpasset spesifikke bilmerker og modeller, utstyr til mer allsidig bruk, for eksempel universelle katalysatorer. Reservedelene hos Nomax kommer fra kjente og velprøvde produsenter som prioriterer kvalitet og solid arbeid.

 

Vi prioriterer kundetilfredshet. Derfor er det viktig at du kan stole på oss. Attraktive og rimelige priser på katalysatorer, kombinert med europeisk kvalitet og et bredt utvalg, gjør at vi tilfredsstiller enhver sjåfør! Derfor oppfordrer vi deg til å bli kjent med våre tilbud, enkeltelementer i katalogen og deres parametere. Dette er en unik mulighet til å kjøpe produkter av øverste klasse uten å betale for mye!