Vi følger opp ordre fortløpende. Vi opprettholder strenge regler for hygiene og sikkerhet.
Ring oss på +47 93 98 11 93

Bærearmer


Blant alle fjæringskomponentene er bilkontrollarmene en av de viktigste. Det er veldig viktig å sørge for at de er intakte og fungerer optimalt. Dersom svingarmen bryter sammen eller deformeres, risikerer man at en stor del av karosseriet blir ødelagt. Dersom du mistenker at denne komponenten ikke fungerer som den skal, er det best å sjekke den umiddelbart og erstatte den om nødvendig.


Det er verdt å merke seg at svingarmen er et stivt element, og er ansvarlig for den sykliske rotasjonsbevegelsen rundt en enkel aksel. Dette betyr at den utsettes for ganske intensiv drift, og at svingarmer av dårlig kvalitet blir slitt ut for raskt til å oppfylle kravene til en erfaren sjåfør.

 

Tilstanden til bilens svingarm er spesielt viktig for kjøretøy som må takle utfordrende forhold. Deler til terrengbiler må være robuste og tåle slitasje fra mekanisk påvirkning, kjemikalier, vann og gjørme, ect i tankene. Dersom det skulle skje noe må man handle raskt. Det er eneste måten for å forhindre at de gjenværende opphengsdelene sprekker eller vrir seg.

 

Er du på jakt etter reservedeler av høy kvalitet? Da burde du slå til på Nomax sitt tilbud. Med mange års erfaring i bransjen har vi satt sammen et unikt utvalg produkter for deg som ønsker å kombinere solid ytelse og rimelig pris. Her trenger du ikke betale en formue for å få effektive reservedeler. Stol på spesialistene!

 

Vårt utvalg inkluderer et bredt spekter av produkter fra øverste hylle. Et av de mest kostnadseffektive alternativene er svingarmesettet, som inneholder alle de viktigste delene for at fjæringen skal fungere jevnt. Produktene er rett fra godkjente produsenter, og du trenger ikke å bekymre deg for kvaliteten eller levetid.

 

Er du interessert i solide bilkontrollarmer oppfordrer vi deg til å gjøre deg kjent med de enkelte varene. Holdbarhet og funksjonalitet er det viktigste for oss. Derfor har vi komponert et unikt sett med svingarmer, laget av materialer av høyeste kvalitet. Dette er en skikkelig godbit for enhver sjåfør. Det er verdt å benytte seg av denne unike muligheten til å kjøpe utstyr ditt på Nomax!