Luftfjæring System - Mercedes Sprinter (907) 18-

Spar 34%
DASSKU:IN.065.100-D
Ingen anmeldelser

Title: Enkeltkrets Universell Systemkontroll|Uten Kompressor
Pris:
Salgspris4.299,- Ordinær pris6.499,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
stk

Beskrivelse

Luftfjæringssystem - Mercedes Sprinter (907) 18-

Opplev en uovertruffen kjørekomfort med luftfjæringssystemet eksklusivt designet for din Mercedes Sprinter 18-. Dette omfattende systemet øker kjøretøyets komfort og håndtering, noe som gjør hver tur til en førsteklasses opplevelse.

Oppgrader din kjøretur

Vårt luftfjæringssystem er en game-changer for enhver eier av Mercedes Sprinter 18-. Det gir deg en forbedret, mykere og mer komfortabel kjøretur, noe som forbedrer kjøretøyets ytelse og holdbarhet.

Alt-inkluderende sett

Settet inkluderer 2 luftfjærer, en kompressor (valgfri), festeelementer, en pneumatisk slange, pneumatisk kontakter og en panel med trykkmåler. Vi gir også monteringsinstruksjoner og skruer for en enkel installasjonsprosess.

Profesjonell installasjon

For optimale resultater krever dette luftfjæringssystemet installasjon av en profesjonell. Det er en enkel prosess som ikke krever kutting eller sveising, noe som sikrer en perfekt passform for din Mercedes Sprinter 18-.

Kvalitets bildeler

På Nomax.no leverer vi bare de beste bildeler og biltilbehør som sikrer forbedret ytelse og lang levetid for kjøretøyet ditt. Stol på oss for kvalitet, holdbarhet og utmerket kundeservice.