Støtfangerskjørt Valance Bak Vw Golf VI Gti - 1 Exhaust

MaxtonSKU:VW-GO-6-GTI-RS1F
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris2.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Bilen med Støtfangerskjørt Valance Bak Vw Golf VI Gti - 1 Exhaust

Denne robuste Støtfangerskjørt Valance for Vw Golf VI Gti - 1 Exhaust bringer eksepsjonell stil og ytelse til din bil. Med den drastisk forbedrede estetikken gir det bilen din et unikt og holder samtidig høy standard på både holdbarhet og fleksibilitet.

Autorisert Distributør av Maxton Design Produkter

Som en autorisert distributør Maxton Design produkter i Norge, lover vi deg kvalitetsdeler laget for å oppfylle dine forventninger. Vårt Stoftfangerskjort Valance er laget av et ABS-plastmateriale, som er kjent i bilindustrien for å produsere støtfangere og andre karosserideler. Dette gjør produktet utrolig holdbart og fleksibelt, med en design som forbedrer bilens estetikk.

Monteringsklar Med Enkel Installasjon

Vår Støtfangerskjørt Valance kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn, noe som gjør installasjonen enkel og grei. Øk bilens utseende og ytelse med denne høykvalitetsdelen.

TÜV-Godkjent Kvalitet

Vi stoler på kvaliteten på produktene våre, og derfor er dette produktet gjennomgått strenge TÜV-godkjente kvalitetskrav. Du kan være sikker på holdbarheten, fleksibiliteten, og materialet den er laget av når du velger vår Støtfangerskjørt Valance for din Vw Golf VI Gti - 1 Exhaust.