Diffuser Bmw 5 G30 Facelift M-Pack 20-

MaxtonSKU:BM-5-G30F-MPACK-RD1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Diffuser BMW 5 G30 Facelift M-Pack 20-

Design og kvalitet av ABS-plast

Denne diffuseren for BMW 5 G30 Facelift M-Pack 20- er laget av høykvalitets ABS-plast, et materiale som er mye brukt i bilindustritjenester til produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette produktet gjennomgår strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som sikrer dens høy holdbarhet og fleksibilitet. ABS-plasten som den er laget av, tåler både varme og kulde, noe som gjør diffuseren robust og langvarig.

Forbedring av estetikk og enkel installasjon

Denne BMW diffuseren vil dramatisk forbedre utseendet på bilens bakside. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn, hvilket betyr at du enkelt kan installere den på bilen din uten behov for ytterligere verktøy eller komponenter.

Maxton Design autorisert distributør

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge. Ved å kjøpe denne produktløsningen sikrer du deg et kvalitetsprodukt som er verifisert og godkjent av bransjeeksperter. Dette produktet er ideelt for alle som ønsker å gi bilen sin en unik look, samtidig som de opprettholder dens opprinnelige integritet og ytelse.