Sentersplitter Bak Bmw 5 F11 M-Pack - Without Vertical Bars (Fits Two Single Exhaust Ends)

MaxtonSKU:BM-5-11-MPACK-RD1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader bilen din med denne robuste og flotte Sentersplitter Bak Bmw 5 F11 M-Pack - Uten Vertikale Stenger (Passer til enkelt eksos ender)

Er du i markedet for kvalitets biltilbehør ? Da har du kommet til rett sted. Vi tilbyr utmerkede produkter som Sentersplitter Bak Bmw 5 F11 M-Pack. Laget av ABS-plast, et materiale som er mye brukt i bilindustrien til å lage standard støtfangere og andre karosserideler. Dette produktet har gått gjennom strenge kvalitetskontroller og er TÜV-sertifisert for å sikre høy holdbarhet, fleksibilitet og kvalitet på materialene det er laget av.

Gi bilen din et bedre utseende

Denne splitteren vil gi bilen din et drastisk bedre utseende. Den kommer klar for montering med alle nødvendige materialer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn. Alle som søker etter Bakpart tilbehør til BMWvil definitivt sette pris på denne splitteren.

Som en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, vi setter kvalitet og kundetilfredshet i forsetet.

Utforsk vårt brede utvalg av Maxton Design produkter

Ved å velge oss som din foretrukne leverandør av biltilbehør, kan du være trygg på at du får et produkt som er designet for å oppfylle det aller høyeste standardene. Utforsk vårt brede utvalg av Maxton DesignProdukter i dag!