Vi følger opp ordre fortløpende. Vi opprettholder strenge regler for hygiene og sikkerhet.
Ring oss på +47 93 98 11 93

Diffuser


Den enkleste måte å forklare hvordan en bildiffusor fungerer, er å sammenligne den med de populære spoilerne som ofte er montert på raskere bilmodeller. De tilsvarer hovedsakelig spoilere, men monteres på bilens karosseri. Diffusorer utfører en veldig viktig oppgave ved å regulere luftstrømmen mellom bilen og veibanen. Dette er veldig viktig når man kjører fort. Riktig monterte diffusere forbedrer det generelle grepet betydelig, slik at du kan glede deg over en mye mer sikker og komfortabel kjøretur. For å regulere trykket under bilen må diffusoren være korrekt montert. Det vanligste er diffusor på den bakre støtfangeren. Det er fordi den er veldig effektiv og ser bra ut.


Dersom du ønsker et bedre grep under høy hastighet er det verdt å investere i en god støtfanger diffusor. Butikken vår tilbyr et komplett utvalg av produkter for mange modeller og merker. Her har vi alt for enhver smak! Vi oppfordrer deg til å lese tilbudet vårt nøye. Dette er reservedeler av høyeste kvalitet som garantert oppfyller kravene til enhver kunde, også de mest erfarne sjåførene.

 

I tillegg til en rekke merkevarer, kan Nomax tilby mer allsidige produkter, for eksempel universelle støtfangerdiffusorer. Dette er produkter fra øverste hylle. De fungerer godt og viser høy styrke og motstand selv i kontakt med vanskelige forhold på veien. Dessuten gir diffusor på den bakre støtfangeren et unikt og sporty utseende. Det vil definitivt være en flott modifisering for en rask bil.

 

Som anerkjent selger tilbyd vi støtfangerdiffusor av øverste klasse. Kvaliteten og prisen vil glede enhver bilentusiast. Dette er en fin mulighet til å utstyre deg med noen produkter fra øverste hylle uten å betale for mye. Vi oppfordrer deg derfor til å bli kjent med de enkelte produktene i sortimentet vårt!