Vi følger opp ordre fortløpende. Vi opprettholder strenge regler for hygiene og sikkerhet.
Ring oss på +47 93 98 11 93

Spoiler


Bil spoilere er tilleggselementer, produsert for å forbedre bilens aerodynamikk. De tilgjengelige spoilertypene inkluderer vindavvisere, karosserivinger eller luftblader.   


En bilspoiler og dens funksjoner  

Bilspoilere reduserer effektivt vindbelastningen og gir negativt løft til kjøretøyet. I visse tilfeller er de montert for dekorative formål og til styling av biler. De brukes i biljusteringer for å gi den et mer sportslig utseende. Spoilere er vanligvis montert på baksiden av en bil, men de kan også noen ganger bli funnet foran. 

 

En spoiler for en bil og dens innflytelse på aerodynamikken  

Enten en spoileren er plassert foran på bilen eller på lokket til bagasjerommet  blir bilen skjøvet ned mot veien. Dette forbedrer kjøretøyets stabilitet og veigrep. Det er ekstremt viktig i tilfeller hvor kjøretøyet oppnår veldig høy hastighet. Spoilere er vanligvis montert på biler med kraftige motorer og med utvidede funksjoner for drivutstyret. I svært kraftige biler kan spoilere automatisk åpnes når bilen går i overkant av en satt hastighet.  

Bilspoilere og deres struktur  

Bilspoilerne, som er tilgjengelige på markedet, skiller seg først og fremst ut på monteringsstedet, men også i materialet de er laget av. De tilgjengelige spoilerne er laget av:  

  • spesielle materialer som indikerer termoplastiske egenskaper - polypropylen og polyetylen  
  • polyuretan, dvs. en spesiell type gummi  
  • laminat - glassfiber limt med harpiks  
  • forskjellige kompositter, f.eks. karbonfiber  
     
     

Spoilere monteres på biler ved hjelp av monteringslim eller spesielle skruer som er festet til spoileren. Du kan prøve å montere det selv; men det er imidlertid mye tryggere å søke hjelp fra en spesialist.  

Spoilere i Nomax nettbutikk  

Nomax nettbutikk tilbyr produkter som er karakteristiske for deres høye produksjonskvalitet. Bildeler av denne typen er laget av materialer som er motstandsdyktige mot skadelig påvirkning fra eksterne faktorer, for eksempel sollys eller regn. Disse høykvalitetsspoilere er også preget av deres høye motstand mot mekaniske skader.  

Materialene som spoilerne er laget av er også karakteristiske for deres høye elastisitetskoeffisient. Det betyr at for eksempel når en spoiler treffer en høy fortauskant eller ved generelt ugunstige veier, vil spoileren motstå støt og brudd.  

 

En passende tykkelse på spoileren er også et viktig tema, da en høyere tykkelse vil gi bedre termisk motstand. Spoilerne som er tilgjengelige i vår Nomax nettbutikk er også visuelt attraktive. Det store utvalget vil helt sikkert tillate deg å velge en modell som vil gi bilen din et unikt utseende. En takspoiler vil i tillegg gjøre bilen din enda mer sportslig. Vi tilbyr bilspoilere for forskjellige bilmerker, for eksempel Lexus, Kia, Jaguar eller Audi, hvis pris er passende for deres kvalitet.   

Vi inviterer deg til å bli kjent med spoilere som tilbys av Nomax Webshop