Vi følger opp ordre fortløpende. Vi opprettholder strenge regler for hygiene og sikkerhet.
Ring oss på +47 93 98 11 93

Bodykit


Bodykit er en av de mest kjente begrepene blant entusiaster av trimmede biler. Det er et komplett sett med deler som kan fort endre bilens utseende. Bodykit er perfekt tilpassede elementer som gjør at du får et jevnt og konsistent utseende på bilen din. Det er mange forskjellige typer karosserisett tilgjengelig på markedet, som er designet for å festes på forskjellige steder og på forskjellige deler av bilen.

Bodykit endrer utseendet på bilen og gir den en unik karakter. Det blir unikt og originalt. Kits kan inneholde forskjellige elementer. De mest grunnleggende er for eksempel bakre og fremre støtfangere, samt sideskjørtene. I mer omfattende sett kan du også finne spoilere eller modifiserte luftinntak.

Innstillingselementer kan være laget av forskjellige materialer. De mest populære er ABS, glassfibre, laminat og karbon. Fordelen med å bruke de to første er først og fremst en høy grad av styrke, fleksibilitet og motstand mot negativ påvirkning av værforhold. Ved å velge et laminat får du motstand mot mekaniske skader og de som skyldes værforhold. Karbon er i sin tur et materiale som har egenskaper som beskytter bilen mot kjemikalier, temperatur og korrosjon. Det er for tiden et av de mest populære materialene som brukes til biljustering.

Bodykit i Nomax nettbutikk

Bodykit er et sett som skal være perfekt tilpasset en bestemt bilmodell. Bare på grunn av dette blir resultatet uniform. Perfekt utvalgte elementer vil skape en sammenhengende helhet som gir kjøretøyet en unik og original karakter.

I tilbudet på vår nettbutikk Nomax finner du bodykit designet for mange forskjellige bilmerker. Blant dem er: Opel, Nissan og Subaru. Produktene er tilgjengelige i forskjellige konfigurasjoner og er laget av forskjellige materialer. Vi inviterer deg til å bli kjent med tilbudet vårt.