Vi følger opp ordre fortløpende. Vi opprettholder strenge regler for hygiene og sikkerhet.
Ring oss på +47 93 98 11 93

Felger


Felger utfører flere funksjoner i bilen. De ble opprettet primært for å beskytte dekk, men også for å ventilerebremsesystemet. Felger er et vesentlig strukturelt element i bilen, da dekkene er plassert på dem. Typer felger:Felger tar ikke bare aktiv del i bremseprosessen, men støtter også styre- og fjæringssystemene.Det finnes to typer felger: stål og aluminium.


Stålfelger

En av de største fordelene med stålfelger er prisen, de koster betydelig mindre enn legeringer. Men,de har en tendens til å bli skadet under kjøring under ekstreme forhold. Det er verdt å nevne at det ikke er komplisertå reparere stålfelger. Å bringe den tilbake til sin opprinnelige form krever bare noen få slag fra en hammer - til og meden nybegynner kan enkelt fikse dem.

Legeringsfelger

Legeringsfelger er laget av aluminium. Denne typen felger er definitivt mer populær blant terrengkjørere, mest fordi de er så lette, som gjør at bilen kan akselerere på betydelig kortere tid. Legeringsfelger er også holdbareog motstandsdyktig mot mekaniske skader på grunn av deres fleksibilitet. Dette er ekstremt viktig når du kjører ivanskelige forhold. Bortsett fra dette, sikrer legeringsfelgene høy komfort ved reise samt lav sviktfrekvens. På grunn av den distinkt design og et bredt spekter av farger og stiler kan legeringsfelter forbedre utseendet betydelig til bilen. De mest populære blant sjåførene er svarte og sølvfargede felger.

Terrengfelger og dekk

Når du velger felger for terrengdekk, bør du først ta hensyn til størrelsen og typen dekk.Før kjøpet bør du også sjekke:

• felgstørrelse - felgens bredde og diameter

• avstand mellom bolthull- antall bolthull og diameteren på sentralhullet,

• felgforskyvning - avstanden mellom felgen og hjulets monteringsflate

En annen viktig faktor er konstruksjonen av felgen, så vel som metoden for dens produksjon.Det er felger i ett stykke, to deler og hybrid. De som er produsert ved å bruke moderne metoder som smiingeller rulling har bedre parametere enn tradisjonelle støpte felger. De gir høy kjørekomfort og høyeremotstand mot støt og mekaniske skader.

Felger i Nomax nettbutikk

Vi tilbyr felger av høyeste kvalitet, som er perfekte for terrengkjøretøy. Laget av høykvalitetsmaterialer, deer motstandsdyktige mot mekaniske skader, og har derfor en lav sannsynlighet for feil. Felgene våre gir komfort ogsikkerhet selv under vanskelige forhold. Vi tilbyr 4x4 felgsett med forskjellige diametre i et bredt spekter av stilerog farger.Sjekk vårt utvalg av felger i Nomax nettbutikk. Hvis du har noen problemer med å velge blant alle våre felger så ta gjerne kontakt med vårt team av spesialister.