Luftfjæring System - Mercedes Sprinter 06-18

DASSKU:IN.066.100
27 anmeldelser

Title: Enkeltkrets Universell Systemkontroll|Uten Kompressor
Pris:
Salgspris6.499 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 7-10 virkedager)
Frakt:
399,-
sett

Beskrivelse

Luftfjæringssystem - Mercedes Sprinter 06-18

Opplev topp kjørekomfort med luftfjæringssystemet utviklet spesielt for din Mercedes Sprinter 06-18. Dette omfattende systemet løfter kjøretøyets komfort og håndtering, og gjør hver reise til en førsteklasses opplevelse.

Oppgrader Din Kjøretur

Vårt luftfjæringssystem er et vendepunkt for alle Mercedes Sprinter 06-18 eiere. Det gir deg en forbedret, jevnere, og mer komfortabel kjøretur, samtidig som kjøretøyets ytelse og holdbarhet forbedres.

Komplett Sett

Settet inneholder 2 luftfjærer, en kompressor (valgfri), festeelementer, en pneumatisk slange, pneumatiske kontakter, og et panel med trykkmåler. Vi gir også monteringsinstruksjoner og skruer for en enkel installasjonsprosess.

Profesjonell Installering

Dette luftfjæringssystemet krever profesjonell installasjon for optimale resultater. Det er en enkel prosess som ikke krever kutting eller sveising, noe som sikrer perfekt tilpasning til din Mercedes Sprinter 06-18.

Kvalitets Bildeler

På Nomax.no tilbyr vi kun de beste bildelene og biltilbehøret som sørger for forbedret ytelse og levetid på kjøretøyet ditt. Stol på oss for kvalitet, holdbarhet og utmerket kundeservice.

Installasjon under fabrikkhull (krever ikke: kutting, sveising).