Luftfjæring System - Vw Crafter 06-17

DASSKU:IN.066. 100
5 anmeldelser

Title: Enkeltkrets Universell Systemkontroll|Uten Kompressor
Pris:
Salgspris6.999,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 7-10 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Luftfjæring System for VW Crafter 06-17: Forbedre Din Kjøreopplevelse

Oppgrader din VW Crafter med vårt toppmoderne luftfjæringssystem. Dette systemet er designet for å forbedre kjørekomforten og lastekapasiteten til kjøretøyet ditt, noe som gjør det til et uunnværlig biltilbehør for enhver seriøs bileier.

Forbedret Kjørekomfort

Vårt luftfjæringssystem gir en jevnere og mer behagelig kjøreopplevelse, selv på ujevne veier. Det reduserer også vibrasjoner og støy, noe som bidrar til en mer behagelig kjøretur.

Økt Lastekapasitet

Med vårt luftfjæringssystem kan VW Crafter håndtere større laster uten å kompromittere kjørekomforten. Dette gjør det til et ideelt biltilbehør for de som ofte transporterer tunge laster.

Komplett Luftfjæringssystem

Systemet vårt kommer med 2 luftfjærer, en kompressor (valgfritt), festeelementer, en pneumatisk slange, pneumatisk kontakter, et panel med trykkmåler, monteringsinstruksjoner og skruer. Alt du trenger for en problemfri installasjon er inkludert i settet.

Enkel Installasjon

Installasjonen av vårt luftfjæringssystem er enkel og krever ingen kutting eller sveising. Det passer perfekt under fabrikkhullene på din VW Crafter.

Kvalitet Du Kan Stole På

Vårt luftfjæringssystem er laget av høykvalitets materialer for å sikre holdbarhet og pålitelighet. Det er designet for å tåle tøffe kjøreforhold og gi deg mange års problemfri bruk.