Sideskjørt diffusers Vw Golf VI Gti 35Th / R20

MaxtonSKU:VW-GO-6-R20-SD1G
5 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt diffusere VW Golf VI GTI 35th & R20 er et must-have tilbehør for enhver bilentusiast som ønsker å forbedre utseendet og aerodynamikken på Volkswagen Golf VI GTI 35th & R20-modellen. Disse sideskjørt diffuserne er spesialdesignet for å gi bilen din et stilig og sportslig utseende.

Stilig og sportslig design

Med disse sideskjørt diffuserne kan du virkelig skille deg ut på veiene. De er laget av høykvalitets materiale som sikrer holdbarhet og lang levetid. De er enkle å montere og passer perfekt til VW Golf VI GTI 35th & R20.

Forbedret aerodynamikk

Ikke bare forbedrer sideskjørt diffuserne utseendet ditt, men de hjelper også med å forbedre aerodynamikken på bilen. Dette kan bidra til en bedre kjøreopplevelse og redusert luftmotstand.

Holdbar og pålitelig

Disse sideskjørt diffuserne er laget for å vare. De er motstandsdyktige mot riper, støt og værforhold, slik at de holder seg fine i lang tid. Du kan stole på kvaliteten og holdbarheten.

Enkel installasjon

Montering av disse sideskjørt diffuserne er enkelt og krever ingen spesialverktøy. De kommer med alt nødvendig monteringsutstyr og enkel, trinnvis monteringsanvisning. Du kan enkelt gjøre det selv hjemme eller ta dem med til et bilverksted.

Tekniske spesifikasjoner

  • Passer til: VW Golf VI GTI 35th & R20
  • Materiale: Høykvalitets plast
  • Montering: Enkel, trinnvis monteringsanvisning følger med
  • Farge: Svart
  • Lett å rengjøre og vedlikeholde