Sideskjørt Vw Golf 5 03-08 GTI Look

MaxtonSKU:VW-GO-5-GTI-S1A
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris2.799,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Vw Golf 5 03-08 GTI LOOK

ABS-Plast Sideskjørter for VW Golf 5

Dette Sidekjørter er laget av industri-grade ABS-plast, et materiale som er vidt brukt i bilindustrien for sine uovertrufne kvaliteter. Ikke bare er det robust og holdbart, det tilbyr også imponerende fleksibilitet, noe som er essensielt for bilens aerodynamikk. Produktet er grundig inspisert for å oppfylle strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som sikrer dens pålitelighet og holdbarhet.

Monteringsklar med Forbedret Design

Akkurat som den beste støtfangeren eller karosseridelen, kommer vårt sideskjørt montert og klar til installasjon. Med fornødenheten av monteringselementer og en klar og konsis monteringsmanual, vil prosessen være en lek. Sideskjørtet vil gi bilen din et drastisk bedre utseende, fremhever de strømlinjede sidene av din VW Golf 5 for å forbedre dens samlede estetikk.

Maxton Design Produkter i Norge

Som en autorisert distributør for Maxton Design i Norge, tilbyr vi en rekke topp kvalitets bildeler som er skreddersydd for din VW Golf 5 03-08 GTI. Våre sideskjørter og andre produkter vil transformere utseendet på din bil, samtidig som de leverer den funksjonaliteten og holdbarheten du forventer fra bransjeledende merkevarer.