Sideskjørt lepper V.1 - Mercedes-Benz A-Klasse W176 12-15

MaxtonSKU:ME-A-176-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt lepper V.1 - Mercedes-Benz A-Klasse W176 12-15

Autentisk ABS-Plast Materiale for Sideskjørt

Sidekjørtet er laget av robust og holdbart ABS-plast. ABS-plast er et foretrukket materiale i bilindustrien, hovedsakelig brukt til produksjon av fabrikkstøtfangere og diverse karosserideler. Denne avantgardistiske materialen sørger for eksepsjonell holdbarhet og fleksibilitet, opprettholder kvaliteten av produktet i lang tid.

Monteringklar Sideskjørt med Brukervennlighet

Bilen din vil skille seg ut i mengden med dette elegante sidekjørtet. Denne sideskjørt-lepper V.1 kommer klar til å montere med alle nødvendige monteringelementer, noe som gir enkel og problemfri installasjon. Med klare instruksjoner inkludert i monteringsmanualen, er det ingen ekstra trinn nødvendig, noe som gjør det passer både til profesjonelle og DIY-elskere.

Offisiell Distributør av Maxton Design i Norge

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design-produktene i Norge. Dette sikrer ikke bare høy byggekvalitet i produktet, men gir alle kunder et ekstra lag av sikkerhet for kjøpet. Vi streber etter å gi verdien for pengene dine og garanterer dermed for kvaliteten og holdbarheten til sideskjørtene våre.